welcOme ^^

~

Wednesday, October 12, 2011

Msa terluang aku..huhuu ~


Ok, 10 min masa sebelum aku nak bersiap2 untuk ke wad..Terasa sgt la lemah kaki ni untuk ke sana...huhuu ~ bermOnolog sndirian ** keje ptri keje, tanggungjawab tuh...husyhh2, pegi jauh2 cepat duhai incik 'M'..suke ekori aku sejak aku ber'title' student dulu lgi..hehehh =P

Sejak aku bekerjaya nih terasa laen sangat...betOl, kalau dulu waktu blik je dari kelas kene settlekn mn2 esaiment, ulangkaji (aku ke nih yg rjen sgt) hahaa..At least tgok jgk la buku2 tuh.. urmmm,but nOw lepas hbis kje rase msa lebih bnyak,boleh spend lebih masa tok bc artikel2, nOvel, bku2 islamic motivasi yg aku suke bc tuh..kalau tyme student,, nk menjengok bku2 nih rse serba salah kt bku2 ilmiah..dok rak sebelah mnyebelah ~ Balik kje, otak rse lgi ringan cz x perlu pkir ape2.. Tyme bekerja kita buat betOl2, balik masa tok kt rumah plak..x payh nk bawak balik sekali...tu yg aku suke sbnrnye tuh..hehhe =P

Times up ! ~