welcOme ^^

~

Sunday, January 2, 2011

Beriadah + bersuke suki..=P


Assalammualaikum..

6.40 petang waktu sekarang,,penat terasa lagi ni sebenarnye tpi nk typing jgk =P,,mana x nye...bru blek berjogging bersama fatin akmar,my housemate..total round tdi ada la dalam 10 kilometer,,hahah betol..x cya? serius tipu...hahhah..tadi masa kami pegi b'jog,terjumpe plak deretan gerai..macam2 ada plak tuu,ape lagi menyinggah la kejab..tujuan memang engt nak singgah beli cengkuang pn,,tup tup banyak plak yang menjual tadi..mmang rezeki la tu kan...ngee~ masa tengah sedap menjamu selera tadi tiba2 ada plak seekor burung dari atas pokok tmpat kami duduk time tuu, sesuki ati nye melepaskan hajat..btol2 kene kat tudung fatin,hahah..gelak sakan la aku,,kecian dy..hahaha, xpela ftin..burung tadi tu suke kt ang kot..ngee~~ lepas makan kami terus la berjogging lgi,aduhai cepat plak terasa penat..ni x laen x bukan sbb lama x ber'exercise la ni..huhuh,perlu konsisten baru stamina pun konsisten agaknye kan..=P xpela,at least ilang cikit stress,tnsion yang melanda..seharian kt rumah je...hmm,n esok plak bermula lah praktikal mcm biasa untuk sem baru ni,first xperience,first day aku posting kat wad psychiatric esok..hopefully semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan,,untuk kwn2 yang laen diharapkan begitu jgk ye...=))

kesian totin..hehee










3 comments:

AQMAR said...

wow....ngumpt sye ye..ish2 xbek oo..btw...memorial day....plus nice photoshot...he..;)

Hafizaradi said...

cantik kasut....;p

- pr!esOy - said...

aqmar : hahaha,,photoshot la sgt....

k.fza : ngeee...=P