welcOme ^^

~

Sunday, July 10, 2011

cuti2 part 1 ~

Assalammulaikum...


Terasa lama dh blOg ni bersawang..sebulan dah pun berlalu, cepatkn....
sebulan bercuti sementara menunggu result, besOk adalah klimaksnye ** tkOt ngat aih ** bismillahhitawakkaltua'lallah ~


Ok, ttup cite...tggu besOk je ey, entRy kali ni sebenrnye nak update psal cuti yang lepas...memng cuti yang bermanfaatlah bagi aku, heee 2 hari berehat di rumah n hari ketiga da start kerja + bantu member kt kdai baru dy. Muda2 lagi dh jdik bOss kwn aku sorng nih, thniah2 to miz mira n mOga success selalu hndaknye my dear.. =)


Dekat nak sebulan crik pengalaman sambil bekerja di awani bakery,, dulu aku penah berazam nk mntapkan skill msak- memasak kn.haa,, mmng dari pgi smpai mlm la dok dapur.. datang pgi2...kmi buat roti, buat kek, muffin, cup cke, donut, macam2 la...semua tu sifu ( miz mira + mushadiqah ) yang ajq ye.. cheq x reti =P tpi lama2 pndai la ckit,,ngeee =P okla, dari x buat pape kt rumah tu kn ~
still learning process...akan selalu cuba belajar something new, x cuba x thu kn...^^

tlong bntu n krja kjb je,, dh resigned sbb dpt panggilan dri ukm tok ambik result...huhuu ~





kek kedua yg aku buat.. ni la hsilnye =P


sup syur..bukan takat bakery dh kdai kwan aku nih, semua bleh la...heee, kt sana selalunya kami masak sama2 tok breakfast, lunch sekali dinner larh..rindu plak tyme2 cmni ~_^


juadah tyme berbuka...rindu ampa seyes !


cup cake, suke buat smpai ralek kekadang tuh...=P


serius xnk idea nk decorte tyme nih...hahah =P


muffin choc..


yeaayyy..malaysia ! heee,terlebih berseni la ni ktkn..hek2 ~






fes tyme buat...hahah


moist choc sedapnye..huhuh


cheese cke..



ps : klau nak semua ni dtang la kt awani bakery...^^

2 comments:

-hasnurul afifah- said...

sedap!!

comel!!!

AQMAR said...

Jgn lupe my befday ya....huhu