welcOme ^^

~

Wednesday, June 1, 2011

.: IKEA :.





Assalammualaikum ~


Kedinginan malam ditemani bunyi deruan air dari kOlam buatan manusia betOl2 terletak di belakang ppukm.. ngeee * sapa yang duduk area ni je yg
tahu kOt kOlam ape..* =p
Terasa nak menulis segala bagai sementara nk pujuk mud 'study' datang ~ hmm, hari ini x ku duga datang2 ke klass terus2 ada test, haa amek ape pn x study.. memang best la tyme jawab tuu kn, ade baeknya jugak puan buat cmtu...tadi test pasal kiraan2 farmakOlogi, aku tahu dah mana kelemahan, kene perbaiki lagik nih, kang takOt x pasal2 bagi dOse yang salah kt patient haru plak..dh banyak..banyak..banyak.. kali puan tekankn pasal medicatiOn errOr sampai aku dari x tkut pun terasa risau jugak dh, praktikkan apa yang diajar..insyaAllah2 ~



=================================================








Lama aku termenung sambil membelek-belek nota kehidupan. Satu demi satu folder kehidupan dilihat,mengingatkan kembali pada memOri2 yang tercipta, semalam aku bersama hOusemate dan 3 member klass keluar ber' hang oUt ke IKEA, pertama kali aku ke sana..sebab di area kl ni aku jenis jarang sikit keluar tapi kalau dah alang2 keluar tuu memang kekadang sakan jugak la bersama kenalan yang rapat sahaja =p hai tenet, macam chipmOre plak ye kamuu ! ~` pujuk diri dengan membelek2 lagi fOlder tru my lappy, ralek pulak melihat gambaq2 yang diambil semalam sambil ditemani alunan dari folder Saad Al-Ghamidi..







Destinasi : IKEA, damansara
Perjalanan : x tahu brape meter =P
Ahli : 6 orang








semalam...tiba di IKEA, terpegun kejab melihat dekOrasi2 kat situ..memang chanteek bangat larh, pandai diorang gubah.. suke tengOk sebab diri jugak sukakan bab2 decOrate / hias menghias rumah ni...rasa x sabaQ plak nak decorte rumah sendiri nanti, hhehe insyaAllah2 ~` ** kuat berangan jugak kekadang aku nih ** =PP
bab makanan plak,, memang terbaek dari ladang larh !! n thnks a lOt to ' orng yg mmbw kami ke sana ' =))










3 comments:

AQMAR said...

xpa...tunguuu 5 taun lg....cek mai bli brg kawinnn...hahha....~~`

Hafizaradi said...

hehe...best2..!

- pr!esOy - said...

hahah....oraite tOtin..x sbQ nmpk ! heheh =P

k.pijot : yup ! yummy2...=)